Wijnervehessum.nl

Standaard kaas en worst uit de streek bij een wijnproeverij voor € 12,50 p.p. Dit kan worden uitgebreid met crostini met pesto of tapenade voor een bedrag van € 1,75 per persoon extra.

Proeverijhapjes € 1,75 per stuk.

Vlees:

  • Gebraden gehakt of ambachtelijke leverworst met huisgemaakte appelchutney;
  • Huisgemaakte rillette van wilde gans op toast (indien voorradig);
  • Kalfs- of Wagyuminiburger (huisgemaakt);
  • Crostini parmaham met blokjes manchegokaas, rucola en gehakte nootjes;
  • Italiaanse rosbiefrolletjes;
  • Carpaccio met een topping van Surimi;
  • Vitello Tonato (gegaard kalfsvlees met een tonijnsaus);
  • Toast met rundertartaar, augurk, uitjes en kappertjes;
  • Rol van bladerdeeg met serranoham;
  • Naegelholt (gedroogd rundvlees) of rookvleeshoorntjes met kaasboter;
  • Eivariant met Naegelholt (gedroogd rundvlees);
  • Minisandwich met mosterdboter en beenham;
  • Gemarineerde cocktailaugurkjes in rauwe ham;
  • Gekruid lamsgehakt op een stokje met yoghurt-komkommer saus.


Vis:

  • Verse tonijn met wasabi mayonaise;
  • Tonijntartaar met basilicumolie of wasabicrême;
  • Stengel van bladerdeeg met gerookte zalm;
  • Blinisandwich gerookte zalm met wasabicrême;
  • Tomaatjes, gevuld met sardientjes, groene paprika en olijven;
  • Pittige gambaspiesjes;
  • Brandade met truffeldressing;
  • Crostini gerookte makreel, met blokjes appel en crême fraîche;
  • Crostini met pikante makreelmousse;
  • Broodtapas met garnalen;
  • Pakketje gerookte zalm, gevuld met krabsalade, versiert met bieslook;
  • Gerookte forel met knolselderijremoulade.


Gevogelte: 

  • Kipfilet saltimbocca;
  • Crostini met quacamole en kalkoen.

 

Vegetarisch:

  • Gebakken cherrytomaatjes met rozemarijn;
  • Dadels, gevuld met Ierse blauwschimmelkaas;
  • Sallandse kruidenkaas;
  • Minisandwich met kaas en tomaat;
  • Gebakken shi-take op toast en gegratineerd met kaas;
  • Bladerdeegpakketje met oosterse groente en paddenstoelen;
  • Eitje op toast met seroendeng en chilisaus;
  • Paddenstoelenterrine (huisgemaakt);
  • Portobello's met mozzarella;
  • Amuse Caprese (spiesje van tomaat met mozzarellabolletje en basilicum);
  • Broodje asperge (in het seizoen);
  • Broodchips met tomatentapenade en geitenkaas met olijven.


Zoals u kunt zien, kan er uit een grote verscheidenheid aan hapjes worden gekozen. Bij reservering geeft u het aantal personen op. Op basis hiervan wordt de prijs berekend. Als totale groep kiest men voor één of meer van de genoemde (hapjes) suggesties. Ook kunt u zich door ons laten verrassen met een keuze.

Ook is het mogelijk door ons een klein buffet te laten verzorgen. Wij informeren u hierover graag.

Voor ons is het fijn om minimaal een week tevoren van u te horen of er vegetariërs zijn, personen die niet van vis houden, of personen met speciale dieetwensen.

Wanneer er uiteindelijk minder personen komen, dan zijn opgegeven, zijn wij genoodzaakt 10% van de gemaakte kosten voor de hapjes, aan u in rekening te brengen.

streekprod02